пʼятниця, 1 січня 2016 р.

НОВИЙ
СТАРТУВАВ
На вершині року, що відійшов, народжується зірка Новоріччя. Віриться, що прийдешнє неодмінно має бути кращим, адже шляхи до нього прокладено з надій і зусиль. То  ж нехай у році, що настає,  додасться непохитної віри й життєвої снаги. Миру, гараздів, добрих сподівань у Новорічний щодень! Цього бажаю собі і  всім моїм шанувальникам. "Затишна оселя", що у ДИКАНЦІ запрошує на гостину.
З НОВИМ РОКОМ!
Гості із Слав'янська зустріли Новоріччя у Гоголівській Диканці. Таня, Олексій, Богданчик, Олег та Ріта прожили декілька днів на засніженій Полтавщині. Вони були свідками, як до нас приходять щедрувальники із сходом першої зірки  великими гуртами і поодинці. І як тільки рушив Новий Рік, так пішли хлопчаки засівати  по хатах зерном, бажаючи добра, тепла і миру в оселю. Диканчани радо і щиросердечно вітають у своїх домівках глашатаїв Новоріччя і Різдва, пригощають смаколиками, дрібними грошима. 
Гості "Затишної оселі" були зворушені  новорічними  звичаями, які панують у древній Диканці.


 Самі
ж  Новий 2016 рік зустрічали у центральному ресторані Диканьки. Атмосфера панувала чарівна, святкова, щедрою   на нові зустрічі і багате застілля.Так натанцювалися, що сподіваються на цілий рік вистачить.  Артисти були неперевершені, програма насиченою, ведучі відповідальні, а настрій піднесений.
З НОВИМ РОКОМ!






Немає коментарів:

Дописати коментар