пʼятниця, 30 грудня 2016 р.

ЗИМОВА ДИКАНЬКА

Знайомтеся - це кияни. На Новоріччя приїхали у Диканьку.  Здається, чим таким незвичайним можна здивувати столичних гостей. А, бач -ні! Вражені та задоволені!Наприклад,  гірськолижну базу "Сорочин Яр"порівнюють із Буковеллю, стверджують у нас краще, оце диво! Виявляється, не бов'язково пхатися за тридев'ять земель, коли налаштований на позитив. Дивовижне зовсім поряд, піднімайся - і отримуй море задоволення у нас, у Диканці!  Таня  та Ігор  комунікабельні, непосидючі, випромінюють добро собі і людям на радість.  Вже будують нові плани на  екскурсійні подорожі околицями Диканьки.
Довідка попалася на очі, як, кажуть, прямо " в тему": 
 Ціни на Буковелі вийшли за межі розумного: 
“Снікерс” за 110 грн, обід – 600 грн, повія – 7000 грн 
Шокуючі ціни опублікувала на власній сторінці в соцмережі мешканка Києва Олена Галаджій.

 В цьому сезоні на відомому курорті звичайна жуйка коштує 29 гривень.
 За словами жінки, маленький шоколадний батончик «Снікерс» вартує 79 гривень,
 а великий – 110 гривень.

Крім того, туристка зазначила, що обід на трьох в середньому обходився їх сім’ї в 600 гривень. А користувачі припустили, що його готують з золотих яєць, адже нічим іншим таку ціну виправдати не можна.

Що стосується цін на підйомники в «Буковелі», то цієї зими один спуск обходиться туристам в 75 грн, а один день катання – 700 гривень. Для порівняння, на Драгобраті один підйом на бугельному витягу коштує 20 гривень, на крісельному – 50. А на Красії  на день у святковий сезон обходився у 400-450 грн, а тепер його ціна складає 300 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар