четвер, 29 грудня 2016 р.

ЩАСЛИВОГО НОВОГО РОКУ!

Кажуть, як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. За традицією, ми відзначаємо Новий рік 31 грудня, а от за східним календарем Вогняний Півень стане повноправним символом 28 січня. Цікаво, що з астрономічної точки зору Новий рік настане не о 12й годині ночі, а о 6 ранку, тому найпотаємніші бажання варто загадувати саме в цей час. Місяць буде в Водолії – життєрадісному та веселому знаку зодіаку. Це означає, що ми маємо бути дуже активні та ініціативні, щоб досягнути в майбутньому успіху.
Для зустрічі Вогняного Півня варто підбирати відповідний одяг – червоний, оранжевий, жовтий або золотий. Стіл повинен бути багатим, але табу на курятину та яйця. Ялинку рекомендують прикрасити в стилі кантрі, щоб висіли різні горішки, цукерочки, бублики та червоні яблука. Обов’язково під скатертину варто покласти купюри, а перший удар годинника супроводжувати дзвоном монет. Не можна говорити побажання з часткою «не». Потрібно точно зазначити майбутні плани, записати їх на листок і покласти на підвіконня, щоб думки відправлялися у Всесвіт. Саме головне – не ділитися своїми планами ні з ким. Дуже важливо, щоб перший відвідувач дому у Новому році був молодим, крепким хлопцем.
  Новий рік пройде у нас під патронатом Сонця. Це надзвичайно сприятливий час для весіль. Подружжя будуть жити в гармонії все життя, а діти народжені цьогоріч матимуть легку і щасливу долю. Варто пам’ятати, що Півень - ловелас. Важливо також, що наступний рік буде багатий на місячні та сонячні затемнення. Подібні явища зазвичай невдало впливають на самопочуття та поведінку людей. Перше напівтіньове місячне затемнення буде 11 лютого, друге – 26 лютого сонячне (в знаку Риб і Лева), 7 серпня буде знову місячне затемнення, четверте – повне сонячне 21 серпня, яке буде невидимим в Україні. Два дні до затемнень і після важливо бути стриманими, не приймати серйозних рішень, варто кидати погані звички. Під час сонячних затемнень буде новий місяць, тому астроном порекомендувала чітко уявляти свої майбутні цілі.



Немає коментарів:

Дописати коментар