субота, 29 грудня 2018 р.

ЯК ЗУСТРІЧАЮТЬ НОВОРІЧЧЯ У ДИКАНЦІ

Оспівана великим Гоголем, Диканька нині множиться людом. Народ їде у Диканьку звідусіль, щоб хоча б доторкнутися до тих див, які ми плекаємо з дитинства. Адже великий ти чи маленький, байдуже -  ти сподіваєшся на казку і чекаєш дива саме під Рік Новий!
Диканька зберігає стародавні традиції наших предків, тут шанують прихід Новоріччя  та Різдва.  А зустріти Новий рік у Диканці – це, просто, Ф-А-Н-Т-А-С-Т-И-Ч-Н-О! Так вважають гості "Затишної Оселі" , які завітали до нас із Харкова.

с 29.12.2016 по 02.01.2017 г. отдыхали в "Затишній оселі" у Валентины и Владимира. Добродушные и отзывчивые хозяева этого чудесного дома понравились нам с порога!))) Дом уютный, большой и с удобствами. Так же нельзя не отметить вкусной домашней кухни, которой угощает Валентина. Все очень по- домашнему и с любовью! Новорічна казка, яку влаштували собі харків'яни   Люба, Алінка і Сергій, Єва та Наташа.  вдалася!
Ну если вы уж и попали в Диканьку, то не стоит просиживать дома! Старайтесь больше увидеть красот этого края! Наша компания побывала в "Баньке-Диканьке", накаталась на тюбингах на базе Сорочин Яр, а также посетила много музеев. Мы остались в восторге! В Новогоднюю ночь отправились в "Шинок", где провели этот праздник в компании героев повести "Вечера на хуторе близ Диканьки". Наши новогодние каникулы были незабываемые!!! СПАСИБО ОГРОМНОЕ! Вернемся обязательно!!!
(Такий відгук про перебування у "Затишній оселі" щойно надійшов до нас від харків'ян)

У Диканьку прийшла  казка на крилах.
Тихо свято на землю зійшло.
З Новим роком ВАС, любі,
З новим щастям, що вже зацвіло!
Хай цей рік відшукає для Вас
У мішку чудернацькім своїм
Ясне сонце і мирнеє небо,
Цвіт конвалії, спів солов'їв,
Ще здоров'я, удачі, завзяття
І достатку та злагоди в дім!
Щоб у будні і в радісні свята
В серці квіти цвіли золоті!

Немає коментарів:

Дописати коментар