субота, 9 травня 2015 р.

КІННО-СПОРТИВНИЙ ТАБІР «ВІТЕР ЗМІН» біля ДИКАНЬКИ



Ось уже кілька років поспіль  табір приймає на відпочинок дітей з усієї України, а також із близького зарубіжжя. У табір приїжджають всі ті, хто небайдужий до коней, кінного спорту та здорового способу життя. Задоволення від часу проведеного в таборі отримає кожен. І ті хто вперше в житті сіли верхи на коня, і ті , хто займається в кінно-спортивних школах.
 Коні добрі і спокійні . Вони пройшли спеціальну підготовку для роботи з дітьми. Початківці отримають навички верхової їзди, освоять рись і галоп. Більш досвідчені наїзники, вдосконалять свої вміння в таких напрямках кінного спорту як конкур і джигітовка. Кожен день програми дуже насичений. Це - щоденні тренування, і кінні походи цікавими місцями біля Диканьки, в яких діти закріплюють свої вміння керувати конем і триматися в сідлі.
Для бажаючих проводяться майстер-класи з гончарства, бісероплетіння, малювання. І все це, природно, на кінну тематику. Вечорами діти переглядають  навчальні та художні фільми про коней і кінний спорт, удосконалють теоретичні знання, спілкуються, граються в цікаві ігри .  Ну і, обов'язково, в кожній зміні - похід з ночівлею в наметах , кашею на вогні і піснями під гітару біля багаття.


Якщо тобі від 10-ти до 17-ти років , і ти закоханий у коней , то цей табір - для тебе .
Для батьків, які бажають бути із своїми дітьми, пропонуємо проживання у самій Диканці у садибі сільського зеленого туризму.

Ми запрошуємо всіх відпочити в дивовижному по красі куточку української природи в с. Михайлівка , на березі річки Ворскла , поблизу легендарної Диканьки.
Телефонуйте:   066 78 313 26  Валентина Іванівни

На відео, що розміщено вище, у нас віпочивала сім'я із Києва. Поки старша донька Стася ходила у 3-х денний кінний похід, батьки з малям активно відпочивали, відвідуючи знамениті околиці ДИКАНЬКИ.  

Немає коментарів:

Дописати коментар