пʼятниця, 29 квітня 2016 р.

ВЕСНА У ДИКАНЦІ


  У «Затишній  оселі»  квітує весна. Диканька повниться ароматом квітів, зеленіє травичкою, множиться щебетом птахів. Скоро Паска. Кожна господиня спішить прибратися в оселі, всякий господар порає двір, всі спішать всюди навести лад. І справді,  Паска незабаром!

Першокласниця Еля разом із батьками зараз подорожують  Полтавщиною. Щоб зробити мамі приємне - у неньки День Народження, сім'я оригінально вітає  її туристичною мандрівкою. Родина   їздить   гоголівським краєм, милується краєвидами, відвідує музеї. І до "Затишної оселі" у Диканці завітали якраз напередодні Паски, коли у четвер  аромати святкової випічки розносилися по хаті.    Вже і пасочки спечені, родинний стіл прибраний і великодній кошик зібраний до церкви, щоб освятити. 
Еля отримала свіжоспечену  пасочку від  мене, щоб вдома із ріднею її посвятити та скуштувати.
 Я ж чекаю  у суботу на  гостей із Харкова, крім пасочки ми будемо виготовляти на майстер-класі писанки та крашанки. Тож завітайте до нас! Мої шанувальники,  із світлим  святом Вас!   Чекайте нових фотозвітів про гостей до хати  сільського зеленого туризму у Диканці. 
Телефонуйте: 066 78 313 26 Валентина Іванівна

І вже згодом ось такий відгук я отримала від гостей , які перебували у"Затишної  оселі"
Елена7 травня 2016 р. о 07:50
Добрый день!Хотим всей семьей поблагодарить Валентину Ивановну и ее семью за отдых.Действительно поездка очень отвлекла от городской суеты.Подарок от родных удался на славу.Когда мы попали в "Затишну оселю",то окунулись в сказку.Во дворе все цветет,очень много поделок сделаных своими руками,а с дома манил аромат выпечки,просто не передать словами.А вкус пасочки оказался просто фантастическим,ребенок сьел даже за взрослых.Спасибо,Вам, огромное за атмосферу уюта и сказки.Приезжайте все в "Затишну оселю" там очень радушные хазяева. С ув.семья из г.Днепропетровска,отдельный привет от Элички. 
СПАСИБО,ВАМ.

1 коментар:

  1. Добрый день!Хотим всей семьей поблагодарить Валентину Ивановну и ее семью за отдых.Действительно поездка очень отвлекла от городской суеты.Подарок от родных удался на славу.Когда мы попали в "Затишну оселю",то окунулись в сказку.Во дворе все цветет,очень много поделок сделаных своими руками,а с дома манил аромат выпечки,просто не передать словами.А вкус пасочки оказался просто фантастическим,ребенок сьел даже за взрослых.Спасибо,Вам, огромное за атмосферу уюта и сказки.Приезжайте все в "Затишну оселю" там очень радушные хазяева. С ув.семья из г.Днепропетровска,отдельный привет от Элички.
    СПАСИБО,ВАМ.

    ВідповістиВидалити