середа, 23 серпня 2017 р.

СОРОЧИНСЬКИЙ ЯРМАРОК - 2017. ДЕНЬ ПЕРШИЙ

Сьогодні гостинно відкрив свої обійми для тисяч учасників та сотень тисяч гостей Національний Сорочинський ярмарок - гордість Полтавщини і найкращий захід усієї України!

Рівно об 11.00. на новій, величній і сучасній головній сцені ярмарку керівник проекту "Сорочинський ярмарок", кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева, разом з іншими поважними гостями, відкрила дев'ятнадцятий Сорочинський ярмарок, який готували його організатори - ТОВ "Сорочинський ярмарок".

Ярмарок вітали пісенно-танцювальний ансамбль "Полтава" Полтавської обласної філармонії, гоголівські герої та сам Микола Гоголь. Відкрився і Фестиваль народної творчості "ЯРМАРИНКА". Всі сцени ярмарку щохвилини співають, танцюють та грають, радуючи гостей ярмарку.
Змилувалась і небесна канцелярія, сонце вже не таке спекотне, а обіцяний усіма синоптиками дощу, на щастя, був невеликим. Тому одні з задоволенням пропонують свій різноманітний та якісний крам, а інші з не меншим задоволенням його купують. Вже завтра ми розповімо вам про те, як іде торгівля, чим радують майстри, підприємства, приватні підприємці, як смачно годують кафе і ресторани, як можна розважитись.
Не обійшлося без рекордів. Уже є рекордна за останні роки кількість учасників, та кількість учасників мистецьких колективів. Але один рекорд навіть зафіксовано в Національному Реєстрі Рекордів України як Найважчий коровай в Україні. Його виготовили на хлібзаводі "Салтівський", що на Харківщині, і назвали "Короваєм миру".
Коровай урочисто був розрізаний, а його частини роз'їхались по всій Україні.
Особливий сюрприз для гостей ярмарку розміщений в прес-центрі. Це виставка унікальних робіт видатного художника Таріела Чекурішвілі, митця, відомого в Грузії, в Україні, в США та в інших країнах ( вхід на виставку безкоштовний ).

А завершиться перший день початком "зорепаду" на Сорочинському ярмарку концертом за участю гурту "Клей Угрюмого" та незрівнянної Тіни Кароль ( хто недалеко, ще встигне ).
Тому, сміливо відкладайте всі, заплановані на завтра справи , та вирушайте на Сорочинський ярмарок - 2017!!! Поселення у Диканці за тел.066 78 313 26 Валентина

Немає коментарів:

Дописати коментар