середа, 23 серпня 2017 р.

ЯРМАРКУЄ УКРАЇНА

16 гектарів землі у Великих Сорочинцях щороку у серпні перетворюються на великий мурашник – там ярмаркує уся Україна. Як і 200 років тому – продають і купують, розважаються і дегустують. Цього року в Сорочинці презентувати свою продукцію приїхали понад 2,5 тисячі підприємців. І не лише з України, а ще з 12 країн світу. Привозять найкраще.
Сорочинський ярмарок відбудеться 22-27 серпня в селі Великі Сорочинці Миргородського району, що на Полтавщині. На кожен день ярмарок заплановано два виступи зірок.
Організатори розповіли, хто виступатиме та вартість квитків на концерти. А вхід на сам ярмарок – безкоштовний.

Так, у дні відкриття, закриття та передостанній день ярмарку ціни найвищі — 150 гривень. В інші дні зіркові заходи можна відвідати за 100 гривень. Кожен концерт триватиме з 20 до 22 години.
Програма Сорочинського ярмарку:
22 серпня виступатимуть гурт "Клей угрюмого" та Тіна Кароль. Вхід: 150 грн.
23 серпня — Олександр Порядинський, Оля Полякова. Вхід: 100 грн.
24 серпня — гурт "Шосте чуття", Ірина Білик. Вхід: 100 грн.
25 сепрня — гурти "BARAHTA" і "Пара Нормальних". За вхід візьмуть 100 грн.
26 серпня — етно-гурт "Євшан-Zillya", а також DZIDZIO. Вхід: 150 грн.
27 серпня виступатимуть гурт "Бессарабія" та Олег Винник. Вхід: 150 грн.
Поряд із торговцями – співи й танці. Навіть одружитися можна – просто на території ярмарку. Гості ярмарку кажуть – від кількості розваг дух перехоплює:"Ми зі Львова. Сподобалося те тепло, яке випромінюють полтавці, це дуже прекрасно. Ми ту частинку тепла заберемо до Львова… Такі ярмарки, як Сорочинський, повинні продовжуватися. Люди отримують задоволення, а у нас залишаються спогади на довге-довге життя".
Поярмаркувати у великих Сорочинцях можна буде аж до кінця тижня.

Немає коментарів:

Дописати коментар