субота, 26 серпня 2017 р.

ЯРМАРКУ ДВА ДНІ ЩЕ ГРИМІТИ

Веселий ярмарок закликає! Всі на ярмарок! Тут справжні дива! Чарівні вироби з глини, із шкіри, тканини, паперу, вишиванки, шиття і плетиво, та ще всього стільки цікавого, що ні в казці сказати ні пером описати, бо це ж — ярмарок! А ще на ньому веселі пісні і гумор та ще й сатири трохи, танці та циркові номери, забави та анекдоти, бо це ж — ярмарок! Сюди прийдуть не тільки на людей подивитись, а й себе показати, повеселитись, дещо, може, й купити, а все продати! Щось цікаве побачити, з людьми поспілкуватись, смачненького чогось перехопити — на те він ярмарок!
Ярмарок вдень велелюдний, а вночі - годі й сподіватись на спокій!. Веселі порубки не відпускають дівчат по домівках: танці, концертні виступи, дива тривають.Поспішайте на концерти зірок української естради:
 Сьогодні 26 серпня — етно-гурт "Євшан-Zillya", а також DZIDZIO. Вхід: 150 грн.
27 серпня виступатимуть гурт "Бессарабія" та Олег Винник. Вхід: 150 грн.
На ярмарку  навіть одружитися можна. Гості ярмарку кажуть – від кількості розваг дух перехоплює:"Ми зі Львова. Сподобалося те тепло, яке випромінюють полтавці, це дуже прекрасно. Ми ту частинку тепла заберемо до Львова… Такі ярмарки, як Сорочинський, повинні продовжуватися. Люди отримують задоволення, а у нас залишаються спогади на довге-довге життя".
Попереду ще два дні ярмарини!
 Поспішайте!
 Поселення у  Диканці за тел. 066 78 313 26 Валентина

Немає коментарів:

Дописати коментар