понеділок, 28 серпня 2017 р.

МИ РАДІЄМО, КОЛИ ГОСТІ "ЗАТИШНОЇ ОСЕЛІ" ЗАЛИШАЮТЬСЯ ЗАДОВОЛЕНІ ВІДПОЧИНКОМ У ДИКАНЦІ,-

 бо ж від подорожі люди очікують духовного збагачення, пізнання, натхнення. Харків'яни Оля і Даша були  недавніми  нашими гостями. Панянки бажали  позитивних вражень і не шкодували своїх ніжок, щоб побачити більше. І вже поспішили із відгуком про перебування у  нашій оселі.

Дар'я    26 августа 2017, 22:33
Енергія і щирість пані Валентини передаються і на людей, і на її оселю-гестхаус, де завжди панує приємна атмосфера. В гестхаусі є всі зручності, чудова ландж-зона зі зручними диванами, квітами й телевізором, в кімнаті все необхідне, постільна білизна і рушники, на ліжках - хороші матраци, на вікнах - жалюзі. Ванна теж хороша, гаряча вода є. Пані Валентина ставиться до всіх туристів як до бажаних гостей, і я впевнена, що це насправді так! Вона годувала нас смачнючою українською кухнею, розповідала неймовірні історії про містичну Диканьку. Здається, Валентина ніколи не втомлюється, встигає і гостей приймати, і по господарству повертатись, і навіть веде свій блог, куди пише чудові тексти про Диканьку й навколишні місця, цікаві туристам! Надихаюча жінка! Ми дуже вдячні вам за гостинність, сподіваюсь, ще побачимось! (  Відгук про відпочинок дивитись на сайті:     http://ruraltourism.com.ua/?a=viewfarm&id=687)

Дякуємо, Дашо, за приємні слова,  чекаємо Вас до нас знову. Диканька має чим Вас дивувати! Будемо раді  зустрічі із  щирими людьми.   З найкращими побажаннями: Валентина Іванівна

1 коментар: