середа, 15 серпня 2018 р.

НА СТАРТІ ВЕЛИКИЙ ЯРМАРОК

Національний Сорочинський ярмарок 2018 року відбудеться з 21 по 26 серпня традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, на батьківщині Миколи Гоголя. Офіційне відкриття 21 серпня об 11.00.



Чим особливий:
Сорочинський ярмарок 2018. Ярмарок ювілейний. Адже цього року виповнюється 20 років Проекту відродження Сорочинського ярмарку. Керівник проекту – кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева. А також, це двадцятий ярмарок, який організовує і проводить ТОВ «Сорочинський ярмарок».

Його актуальність:
Не зважаючи на те, що ярмарок має вікову історію, він є дуже сучасним і актуальним, бо крокує в ногу з потребами і приймає виклики часу. Саме тому, цього року  відроджується  аграрне містечко.  А ті, хто виробляє енергозберігаючу продукцію, традиційно отримають найкращі місця в секторі промислових підприємств. Всі учасники матимуть можливість провести на високому рівні будь-які заходи ділової програми.

На кого чекають:
Запрошуються  до участі промислові підприємства та підприємства АПК, приватні підприємці, майстри народних промислів, заклади громадського харчування та розваг, організатори  колективних експозицій, туристичні компанії, пісенні, танцювальні та музичні колективи та інші аматори сцени.

Де поселитися:
У Диканці, у тихому містечку, недалеко від ярмарини. Телефонуйте: 066 78 313 26

Немає коментарів:

Дописати коментар