неділя, 26 травня 2019 р.

БІГАЛИ ДИКАНЬКОЮ

У  Диканці відбулися замагання із бігу "Диканські побігеньки". Емоції від спортивного дійства. просто. зашкалюють. Організатор клуб "Север".
 Не стали перешкодою грозові дощі, які.  просто. періщили напередодні. Тому бігти було слизько, маршрут складний, але захоплюючий.
Наші гості із Чернігова і Броварів стали активними учасниками. Найменший Даня надихав батьків, був групою підтримки, отримав медаль глядацьких симпатій, правда, не долаючи  дистанцію, бо йому лише 3 рочки. Зате  Мама Катя, пробігши 5 км, виборола ІІІ місце. Тато  Юра долав Диканські перешкоди  у 21 км.  Тимофій біг  у дитячому забігу і отримав ІІ місце, а пізніше із татом Мішою долав 5 км, був для нього підтримкою і натхненням. Віка бігала 500 м. дитячою дистанцією,  за нею вболівала мама Катя  і хрещена мама Галя.
Сьогодні, вранці гості снідають  галушками у оселі сільського зеленого туризму "Затишна оселя" у Диканці. Діляться враженнями, говорять, що все було круто! Збираються на екскурсію, ще раз згадають забіг, побачать путаний маршрут із корягами, слизотою, неймовірними спусками, дикими хащами, де бігали вчора.



Немає коментарів:

Дописати коментар