

Кумис із кобилячого молока - справжня лікувальна скарбниця здоров'я, яка насичує ваш організм вітамінами, попереджує захворюванню на туберкульоз, відновлює кишково-шлункову мікрофлору, тонізує організм. "Ось попив зранку і почуваюсь, як новенький",- додає пан Роман.
А кухня яка у Диканці! Вареники на півруки,
свіжа городина, клубника, яблука-груші прямо із дерева і грядки.
Вода у Диканці прямо-таки цілюща, не даремно ж Кочубеї пиво варили із смачнючої місцевої води, везли до Франції і у Петербург - воно не прокисало і високо цінувалось!
А ще Кочубеївський парк - перлина, природна пам'ятка паркового мистецтва XIX століття. Бузкова яма - розкіш і краса, тріумф природи! Поспішіть у Диканьку, там є чим милуватись!
Немає коментарів:
Дописати коментар